Ljubav u setembru i nevidjena cuda:Rak, Jarac i Vodolija ce biti pozitivno iznenadjeni!

Ljubav u setembru i nevidjena cuda:Rak, Jarac i Vodolija ce biti pozitivno iznenadjeni!

2. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Bicete nametljivi, kao i uvek i vreme je da se odrede neke vase zamisli. Samo ako pokazete da znate kako cete se ponasati, znacete i da li ce biti uspeha za vas. Od vaseg ponasanja zavisi mnogo, zato nastupajte pametno i razumno.

SKORPIJA

Da ste suvise blizu jedne skorpije, tek cete da uvidite.Ona ce vas  terati da pokazete odredjeni stav, ali vi ostanite isti. Neka se i ona malo potrudi i  pokaze  sta vam je ciniti.Vec vam laska, a vi pokazite da prihvatate, i da se radujete tome.

 

STRELAC

Samo od vas ce da zavisi kakav ce biti mesec koji stize. Zato ostanite uporni u tome da vase srce bude zagrejano za jednoga jarca i dalje. Pokazite mu da ga vec srcem volite i da vam je stalo da vas  prihvati kao partnera.

 

JARAC

Uvek vam se svidjao jedan strelac, a tek sada cete da osetite da vas gleda. Bicete prijatno iznenadjeni njegovim slobodnim pogledima. Jasno ce vam dati do znanja da vas zeli blizu sebe, i zato mu pokazite da i vi zelite vezu sa njime.

 

VODOLIJA

Ako ste i mislili da necete oprostiti partneru, verujte da cete biti iznenadjeni. Nece vas iznenaditi on, vi cete sebe da iznenadite odlukom da mu oprostite i da se pomirite. Vreme je za nove korake, i za oprostaj, sto ce iznenaditi mnoge.

 

RIBE

Od vas se  ceka da pokazete da  ste svesni nekih ludih situacija. Vase emotivne obrte je zapratila vasa cela okolina i vreme je da se  krene  u nove korake.Imali ste neke lose situacije, uzburkane i burne, ali ce se  srediti. Sat otkucava da je krajnje vreme.

Stranice: 1 2