OVO je CAROBNO DRVO ZELJA – ako zamislis zelju i IZABERES PRAVI BROJ tvoja ce ZELJA postati STVARNOST!

OVO je CAROBNO DRVO ZELJA – ako zamislis zelju i IZABERES PRAVI BROJ tvoja ce ZELJA postati STVARNOST!

2. rujna 2023. 0 By Lala

Ako si izabrao broj cetiri:

I ono sto je  nemoguce  ovoga puta postaje moguce. Imaj to na umu kada je ova zelja u pitanju, i iako ti sada mislis da  su tvoje zelje uzaludne i da ce ti srce biti jos jednom slomljeno ovo  se na srecu uopste nece desiti te mirno mozes da cekas ostvarenje svojih zelja.  No, do tada bi mogao da se fokusiras na neke druge stvari. Prijace ti da skrenes misli.

Ako si izabrao broj pet:

Rec je o necemu  sto iskreno zelis,ova zelja potice sa dna    tvoje duse i tvog srca i ovde nema nimalo sumnje da ce se sve sto pozelis ostvariti ali moras   da ulozis sav svoj trud jer njeno ostvarenje zavisi od tebe.  Dakle sve je moguce samo ako ti ulozis svoj trud i ne budes lenj povodom ostvarenja ove tvoje zelje. Nemoj da cekas da ti nesto padne sa neba. Izbori se za to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao broj sest:

Ostvarenje ove tvoje zelje najvise zavisi od drugih ljudi i ti nazalost ne mozes mnogo da utices na sve ovo.Jednostavno su se stvari tako poklopile da  je tesko doci do ostvarenja ovoga sto si pozeleo.  Ne kazemo da je nemoguce ali ce svakako trebati dosta vremena da se neke stvari srede ali  i da ti dozivis tu srecu da sve bude bas onako kako si zamislio.   Nemoj da gubis nadu. To je ono sto  svakako ne smes. Strpljenje je sada ono sto ti fali.

Stranice: 1 2