Prvi dani SEPTEMBRA nekome donose BOLNU VEST koja ce mu ZAUVEK SLOMITI SRCE!

Prvi dani SEPTEMBRA nekome donose BOLNU VEST koja ce mu ZAUVEK SLOMITI SRCE!

2. rujna 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji uvijek ima velike planove u zivotu, ali i neko ko iskreno vjeruje u sebe. Koliko vjerujete u sebe, toliko i u jednu osobu kojoj povjerite sve. Ona je vas najbolji prijatelj i velika podrska u svemu sto cinite. Mnogo toga ste ucinili za tu osobu, mnogo vise nego bilo ko drugi.

Ali u prvim danima mjeseca septembra vi cete saznati nesto sto ce promjeniti sve.

Osoba kojoj slijepo vjerujete iza vasih ledja vam pravi velike spletke. Mnogo je ljubomorna na vas i vas uspjeh za kojeg cinite mnogo. Nije vam dorasla, ali ljubomora je cudo i ta osoba je vec napravila mnogo toga sto je vas kostalo mnogo boli.

Ali vi nikada niste saznali o kome je rijec. Uskoro cete saznati sve, jer osoba koja glumi vaseg najboljeg prijatelja ce pokazati svoje pravo lice.

Vi cete saznati sve o toj osobi kojoj ste uvijek slijepo vjerovali.

Ni sami necete moci vjerovati u ono sto cete cuti, ali istina ce biti zaista bolna. Pred vama je saznanje koje ce vas kostati laznog prijateljstva, ali taj dogadjaj ce vam napokon otvoriti oci. Nece vam biti lako, ali vi cete se suociti sa istinom koja ce biti bolna, ali koja ce vam napokon donijeti pravu istinu.

Stranice: 1 2