Bol i tuga u najavi:Ovim znacima ce srce biti slomljeno u ovoj sedmici!

Bol i tuga u najavi:Ovim znacima ce srce biti slomljeno u ovoj sedmici!

3. rujna 2023. 0 By Lala

 BLIZANCI

 

Blizanci će se možda osećati izgubljeno i konfuzno u ovoj sedmici. Njihova tipično racionalna i brza priroda može biti poremećena nesigurnošću i nedoumicom. Ovo ih može navesti na introspekciju i emocionalno preispitivanje, što će rezultirati plakanjem i izražavanjem njihovih unutrašnjih nemira.

Blizanci će se osećati pomalo izgubljeno i konfuzno do kraja ove sedmice. Kao znak dvojnosti, oni su skloni preispitivanju i oscilacijama u svojim mislima i emocijama. Možda će se suočiti s nedoumicom u vezi sa životnim putem ili donošenjem važnih odluka. Ova nedoumica može ih dovesti do emocionalne napetosti, a suze će biti način da izraze svoje unutrašnje nemire i pronađu emocionalno oslobađanje.

 

 VAGA

 

Vaga, koja obično teži harmoniji i balansu, može biti suočena s konfliktima i nesuglasicama u ovom periodu. Njihov nagon za izbegavanjem sukoba može biti uznemiren, a to može dovesti do frustracije i tuge. Vage će možda plakati kao način da se oslobode akumuliranih emotivnih pritisaka.

Vage će se suočiti s sukobima i nesuglasicama do kraja ove sedmice. Kao znak koji teži harmoniji i balansu, konflikti ih mogu dovesti do stresa i tuge. Možda će se naći u situacijama gde će morati da biraju između svojih potreba i potreba drugih, što može izazvati unutrašnji konflikt. Vage će se možda osećati frustrirano zbog nedostatka ravnoteže i suze će biti način da oslobode emotivni pritisak i ponovno uspostave mir u sebi.

 

Važno je napomenuti da ovi teški dani nisu trajni i da će proći. Svaki od ovih znakova treba pronaći načine da se izrazi i nosi sa svojim emocionalnim teretom na način koji je zdrav i podržavajući za njih.

Stranice: 1 2