Od 4. do 11.septembra, OVIM znacima se PRUZA SANSA da se OBOGATE jer su VREDNO RADILI!

Od 4. do 11.septembra, OVIM znacima se PRUZA SANSA da se OBOGATE jer su VREDNO RADILI!

4. rujna 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Partnerstvo i Saradnja

Vage, vaša sposobnost da uspostavljate partnerstva i saradnju će biti od suštinskog značaja ovog perioda. Razmislite o zajedničkim projektima ili investicijama sa partnerima ili kolegama. Otvoreni dijalog i fer pregovori će vam pomoći da postignete uspeh.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Mudrost u Ulaganjima

Škorpije, sada je vreme da primenite mudrost u ulaganjima i finansijskim odlukama. Razmotrite dugoročne strategije i budite spremni na promene u portfoliju. Analizirajte rizike i nagrade pre nego što donesete važne odluke.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Raznolikost i Fleksibilnost

Strelčevi, budite otvoreni za raznolikost i fleksibilnost u svojim finansijskim pristupima ovog perioda. Možda ćete morati da se prilagodite promenama u tržištu ili da istražite nove izvore prihoda. Vaša sposobnost prilagodbe će biti ključna.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar): Postavljanje Ciljeva i Vizija

Jarčevi, sada je vreme da postavite jasne ciljeve i viziju za svoju finansijsku budućnost. Razmislite o tome gde želite da budete za nekoliko godina i postavite korake kako biste to ostvarili. Vaša posvećenost će vam pomoći da napravite napredak.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar): Kreativnost i Inovacije

Vodolije, vaša kreativnost i inovativnost će vam pomoći da pronađete nove načine kako da povećate prihode. Razmislite o tome kako možete iskoristiti svoje talente i veštine da biste postigli veći profit. Budite otvoreni za eksperimentisanje.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart): Intuicija i Emocije

Ribe, vaša intuicija i emotivna veza sa novcem će biti ključni ovog perioda. Slušajte svoje unutarnje osećaje kada donosite finansijske odluke i budite pažljivi sa svojim instinktima. Takođe, budite saosećajni prema finansijskim potrebama drugih.

Stranice: 1 2