Device cekaju izdaci,Vage nove odluke,a Bikove cekaju novcane brige…

Device cekaju izdaci,Vage nove odluke,a Bikove cekaju novcane brige…

5. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Cekaju vas velike odluke a sve ce vam biti od zivotne vaznosti. Zato pazite sta resavate i kakve odluke donosite.Od vas se ceka da pokazete da ste voljni  da pratite srce. I ono sto je u njemu zapisano.

 

SKORPIJA

Samo narednih meseci   ce doci do sitnih preokreta, ali nece biti nepovoljni. Mada ce vas iznenaditi, ici ce u vasu korist.I sami ste zeleli neke promene ali niste imali hrabrosti da se sredite i pokazete  jacinu za definitivne odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Pokazite da znate sta vam je ciniti, jer od toga zavise vasi novi koraci.Vreme je da se osetite pocastvovanim paznjom jedne  vage. Odavno ste je  zeleli, a eto stize vam neocekivano.I ne samo paznja, no i ljubav.

 

JARAC

Ovih dana cekaju  vas veliki pomaci u vasim nastojanjima.  Pojavice se velike i povoljne sanse, bas tamo gde ih niste nasli, i tamo gde ih niste ocekivali. Vreme je da ih iskoristite, i konacno se radujete sto su vam se ukazale.

 

VODOLIJA

Vasi stavovi ce vas  povesti na stranu jednog sukoba sa prijateljom. Mozda necete biti samo vi krivi, ali ce partner biti ubedljiv.Nece vam biti po volji nesto sto ce vam reci, i to ce dovesti do sukoba.Reci ce vam istinu, za vas neprihvatljivu.

 

RIBE

Volite partnera i necete dati ruznu rec za njega.Branicete ga svom snagom, ali necete biti svesni istine. Dokoni ce vam govoriti sta su culi, a vama ce biti dobro da saznate  sta je istina, i proverite sta dokoni pricaju.Tek cete se uveriti u nesto!

Stranice: 1 2