Do kraja godine, ova tri dame Zodijaka će stati na ludi kamen!

Do kraja godine, ova tri dame Zodijaka će stati na ludi kamen!

5. rujna 2023. 0 By Maja

 

Dama 2: Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovima je porodica izuzetno važna, i do kraja ove godine, jedna posebna Rak dama će pronaći svoju srodnu dušu i zajedno će kročiti u bračni život.

Njena svadba će biti intimna i emotivna, sa mnogo pažnje posvećene bliskim prijateljima i članovima porodice.

Rak dame su poznate po svojoj pažljivosti i brižnosti, pa će se truditi da svaki detalj bude besprekoran. Njena venčanica će odisati romantikom, a svadba će biti ispunjena suzama radosti.

 

 

 

Dama 3: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

 

Strelčevi su avanturistički nastrojeni, ali i spremni za ozbiljnu vezu kada pronađu pravu osobu. Do kraja godine, jedna posebna Strelac dama će zakoračiti u bračni život s osobom koja je deli entuzijazam za život i avanture.

Njihova svadba će biti vesela i dinamična, sa mnogo smeha i zabave.

Strelčevi vole da istražuju svet, pa će njihova svadba možda biti destinacija na nekom egzotičnom mestu. Njena venčanica će odražavati njenu energiju i slobodan duh.

 

 

Svaka od ovih dama Zodijaka će doživeti svoj poseban trenutak na svom venčanju, okružene ljubavlju i podrškom svojih najbližih.

Njihove svadbe će biti prilika da proslave ljubav i sreću koju su pronašle, i da započnu novo poglavlje svog života s osmehom na licu. Zvezde su u njihovu korist i želimo im svu sreću u budućem bračnom životu!

Stranice: 1 2