Ova TRI ZNAKA ce biti LUDI OD SRECE jer im period DO DECEMBRA donosi ZIVOT IZ SNOVA!

Ova TRI ZNAKA ce biti LUDI OD SRECE jer im period DO DECEMBRA donosi ZIVOT IZ SNOVA!

5. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda biste mogli da donesete veliku zivotnu odluku i tako postanete  srecniji. Dugo oklevate u necemu i nikako da znate  sta, i kako, slazete se ili ne! Bas ono sto ste sanjali, moglo bi se ispuniti, da znate sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Bicete drugi srecnik  u periodu do decembra meseca. Konacnmo ste doneli neke svoje  odluke koje ste resili da budu definitivne.  Tako se osecate opet zivom, slobodnom i nesputanom.Pred vama je ono sto sanjate.

 

STRELAC

Samo jos malo vam ostaje vremena za neke velike odluke. Vreme je da se znaju vase smernice i da pokazete sta ste voljni.Jedna vodolija vas prati u stopu i mogla bi da se zaljubi u vas.Sve stoji do toga da li cete joj dati sansu.

 

JARAC

Vreme je da se okrenete ka jednoj ribi jer vas odavno gleda. Ako kazete DA, sve moze postati kao san.Vreme je da budete treci srecnik do decembra meseca, samo  pokazite da zelite.Vase ce zelje da budu zapovest za nju.Dozvolite da vam se pridruzi.

 

VODOLIJA

Pokazite da znate sta vas  hocete i pratite svoje srce, ali i svoje misli.Vreme je za cvrste odluke i za neka razumna resenja. Samo ce od vas da zavisi  sta cete prvo, a vi gledajte sta je po vaznosti najnuznije.Sami razmisljate o prioritetima, pa tako i postupite.

 

RIBE

Zaljubicete se iznenada i vasa ce vas ljubav poneti. Vreme je da svoje planove privodite kraju i da ihusmerite novoj ljubavi. Sve sto zelite vi i kazite, i nemojte da gusite svoje emocije.Mozda je vreme za neke nove odluke, ali vas nece moci da spase od velikih koraka.Sami odlucite sta dalje.

Stranice: 1 2