Sve moze da se promeni: Jedan zodijak ce moci reci da je nasao SRODNU  DUSU!

Sve moze da se promeni: Jedan zodijak ce moci reci da je nasao SRODNU DUSU!

5. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ponece vas ljubav prema jednoj osobi a da necete ni znati kako i odakle! Sta se imate cuditi, pa ljubav je takva jer uvek dodje iznenada. Samo se prepustite svojim osecanjima i pokazite sta cete i kako pratiti svoje srce.

SKORPIJA

Vase su misli  ustalasane i vreme je da se okrenu  u pravom smeru. Nadjite put do srca jednog jarca i dobro se uverite da i on vas voli. Kako su lepa osecanja kada se gaje a kriju? Shvaticete da vas voli neko.

STRELAC

Idete putem koji vas vodi u nove korake i koji vas vode   do jedne ribe. Ona ce vas voditi smerom koji se grana, a vi odlucite koja je raskrsnica vas put.Vreme je novih odluka, i vi odlucujete o daljoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Krijete  osecanja prema jednom strelcu, a svi znaju da ga volite.Jos kada biste ga  i vi  ubedili u ljubav koja se samo  moze jos uvelicati! Bez odlaganja, odlucite sta cete i pridjite mu i priznajte da volite tajno.

VODOLIJA

Ako imate  vreme  koje vas  sluzi u vasu korist, iskoristite da se  i odrzi na vasu korist. Pokazite da se zna da vam je jedna riba zapala za oko.Zato iskoristite svoje povoljnosti kako biste stigli do svoga cilja.

RIBE

Neko ce vas  gledati, i koristiti svaki tren da vam se nadje u blizini. Vreme je da se okrenete  ka njemu, i da mu date do znanja sta ce vas  zanimati ovih dana.Ohrabrite ga i pokazite mu da  da je i vama stalo, i dajte mu sansu da vas osvoji.

Stranice: 1 2