OVI ZODIJACI PRAVE VELIKU GRESKU I VARAJU VOLJUNU OSOBU U MJESECU SEPTEMBRU

OVI ZODIJACI PRAVE VELIKU GRESKU I VARAJU VOLJUNU OSOBU U MJESECU SEPTEMBRU

6. rujna 2023. 0 By Maja

VODLIJA

Vi vazite za zodijaka koji vjeruje u ljubav i koji sa svojom voljenom osobom postizr mnogo. Vi ste neko ko se je za ljubav koju danas imate mnogo boprios i mnogo cinio kako bi ona napokon postala stvarnost. Zaljubili ste se u svog partnera na prvi pogled, i odmah ste znali da je to osoba sa kojom zelite da provedete svoj zivot. Vi ste vjeran partner koji sve cini za zajednicku srecu.

Jako vam je bitno da sa voljenom osobom postignete sve sto ste imali u planu, jer vi imate  zaista velike zajednicke ciljeve koji vam znace mnogo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak tokom ovog mjeseca dolazi do velikih promjena u vasoj vezi. Pred vama je naime saznanje da vam partner nije bio vjeran. Vi cete saznati bas sve i niko vas nece moci utjesiti. Ali vi ste jak zodijak koji zna kako da nastavi dalje poslije svaje zivotne oluje. Pred vama je veliko izvinjenje od strane voljene osobe, li vi oprostiti necete moci. Uvijek ste bili vjeran partner, i samo ste isto to zahtjevali zauzvrat. Vas partner ce se mnogo pokajati, ali oprostaj dobiti nece.

Pred vama su desavanja koja ve vam slomiti srce, ali i napokon vam otvoriti oci.

Mozda ste do sada zivjeli u zabludi da vas partner voli voli isto koliko vi njega. Vrijeme dolazi u kojem cete se suociti sa bolnom istinom, ali jos cete jaci krenuto dalje u potrazi za iskrenom srecom.

Stranice: 1 2