Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA DO KRAJA GODINE-LJUBAV ili RAZOCARENJE?!

Ono sto si prvo vidio na slici otkriva STA TE CEKA DO KRAJA GODINE-LJUBAV ili RAZOCARENJE?!

7. rujna 2023. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO LEPTIRA:

Mnogo je toga sto si ti do sada morao proci u svom zivotu. Malo ko zna koliko iskusenja ti je zivot pripremao. Ipak svako to iskusenje je tebe napravilo jacom osobom koja je naucila da vjeruje u sebe. Tvoj zivot sigurno nije bio bajka, ali ti si se izborio za svoju srecu. Za srecu se boris uvijek jer si osoba koja nikada ne odustaje. Sreca te je zaobilazila, ali ti si uvijek vjerovao  u nju. Iskusenja su dio tvog ziovta. Ti nisi ni naucio da ti uvijek bude lako, ali sve to smatras dijelom zivota. Ponekad je i tebi svega dosta, ali osoba kao ti se nikada ne predaje. Boris se za svoju srecu i od nje ne odustaje nikada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zivot ce tebe do kraja godine ponovo da stavi na jos jednu probu. Da li sudbina igra sa tobom ili samo zeli da te jos ojaca ostace ti tajna. Pred tobom je jedno veliko razocarenej koje ce ti mnogo tesko pasti. Osoba kojoj mnogo vjerujes ce tvoje povjerene izdati. Ne dozvoli da te to sprijeci d nastavis vjerovati u svoju srecu. Sreca ce tebi jos doci, ali prije toga ces morati da se suocis sa bolom koji je pred tobom. Nije sve tako crno kako ti se cini jer ces napokon da vidis ko je kakav i to ce ti biti velika lekcija.

Mnogo vjerujes drugim ljudima, pa cak i onima kojima to ne bi smio. Mada je šred tobom period koji ce ti vrlo tesko pasti, ti ces jos jednom pokazati svoju snagu. Nista tebe ne moze sprijeciti da se nastavis boriti a svoju srecu, pa cak ni raocarenej koje je pred tobom. Jaka si ti oosb koja ce sa vremenom shvatiti da se je sve desavalo sa razlogom.

Stranice: 1 2