KLJUC TVOJE DUSE ce ti OTKRITI SUDBINU do KRAJA GODINE! Da li ces PATITI ili ces se SAMO VELIKOJ SRECI NADATI?!

KLJUC TVOJE DUSE ce ti OTKRITI SUDBINU do KRAJA GODINE! Da li ces PATITI ili ces se SAMO VELIKOJ SRECI NADATI?!

8. rujna 2023. 0 By Maja

KLJUC BROJ 2

Uvijek si imao velike ciljeve i mada ti nije uvijek polazilo za rukom da sve ostvaris nikada nisi prestao da se nadas da ce biti bolje. Osoba si koja je naucila da se izbori za ono sto zeli, jer ti si neko ko vjeruje u sebe i svoje mogucnosti.

Tvoja sreca je uvijek bila samo u tvojim rukama jer na druge se nikada nisi oslanjao.

Mada ti ne ide sve onako kako si zelio, ti u svoju srecu nikada nisi prestao da sumnjas. Do kraja godine jedna velika zelja ce da se ostvari koja cete mnogo usreciti. Ti ces postici sve sto si ikada zelio, jer vjerujes u sebe i nikada ne odustajes.

 

KLJUC BROJ 3

Nikada ne prestajes da se boris za svoje ciljeve jer nisi naucio da se predajes ni kada je najteze. Mnogo toga u tvom zivotu ne ide onako kako zelis, ali ti se boris kako znas i umijes. Ulazes veliki trud u sve sto ti je bitno, jer znas da se za svoju srecu moras boriti. Osoba si kojoj nije uvijek lako, ali i borac koji se nikada ne predaje .

Do kraja godine na polju ljubavi dolazi do velikih promjena.

Pred tobom je nazalost velika tuga sa kojom ces se morati suociti, jer voljena osoba tebi okrece ledja. Pred tobom je velika tuga, ali ti si naucio da se suprostavis svakom zivotnom izazovu. Mnogo je toga sa cim si se do sada morao boriti, tako ces se i sa ovim porazom znati nositi.

Neces dozvoliti da tuga vlada u tvom zivotu, jer mada ce ti biti tesko u svoju srecu neces prestati vjerovati.

Ljubavna sreca ti okrece ledja, ali ti ces ipak uspjeti da se izboris i sa tom tugom. Lako nece biti , ali ti si uvijek bio pobjednik.

Stranice: 1 2