Ovim znacima sledi SUSRET sa osobom koja ce postati njegova VECNA LJUBAV!

Ovim znacima sledi SUSRET sa osobom koja ce postati njegova VECNA LJUBAV!

8. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate odredjenu simpatiju prema jednoj skorpiji i vreme je da joj se odate. Od vas se ceka da budete uporni i da ne odustajete. Vreme je da se  trudite da  i ona primeti i da joj date do znanja  da je volite tajno.

SKORPIJA

Vi ste neko ko se svidja jednoj vodoliji i da joj date da se i pokaze u tome. Ako vas voli, neka vam  i pokaze i vreme je da se i sami uverite. Tek kada se malo stvari poprave i vreme je da se spojite.

STRELAC

Od vas se ceka da idete putem kojim vas vodi vase srce.  Vreme je da pokazete da ste  uporni da ispratite svoja osecanja. Od vas se ceka da pratite osecanja i da ih ne gusite, nego da se okrenete onoj kojoj i pripadaju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Konacno cete sresti svoju srodnu dusu , i osobu koja ce postati vasa vecna ljubav. Sledi vam fatalan susret koji ce vas odvesti  ka maticaru. Niste se nadali, ali mastali jeste. I bice da su vasa mastanja postala stvarnost.

VODOLIJA

Nikako da se  srede oni vasi   osecaji koji vas vode i ujedno muce. Volite jednu osobu i ona vam je centar sveta.Malo ste  spetljani i bojazljivi , pa nikako da  joj priznate.Od vas se ceka da budete  jaci i hrabriji da joj pokazete.

RIBE

Ako ste se i sreli sa osobom koja vam se svidja, niste smeli da joj pokazete. Vreme je da se probate uveriti da takve srodne duse i postoje. Vase srce ce se morati da uveri i u jednim ocima da pogleda i ugleda svoju srodnu dusu.

Stranice: 1 2