Jesen pocinje 21.septembra i evo kakva ce biti vasa FINANSIJSKA SITUACIJA  do POCETKA ZIME!

Jesen pocinje 21.septembra i evo kakva ce biti vasa FINANSIJSKA SITUACIJA do POCETKA ZIME!

9. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Samo ce da vas  partner opominje da trosite, ali necete ga slusati. Vi ste neko ko uziva u sopingu, ali necete dugo.Trenutno cete morati da se borite sa krizom u koju ste sebe licno doveli vi. Od vas se ceka da vam ovo bude lekcija.

 

SKORPIJA

Vi radite mnogo, i mada imate solidno, ipak cete mnogo i da trosite. Tek cete se prebrojavati, jer za vas sledi jedno novo zivotno poglavlje. Bice to jedan ozbiljan period kada cete poceti da cenite novac. Nije vam lose, ali ce vam biti lepse.

 

STRELAC

Jesenji dani cvas docekuju pod prizmom posmatranja. Neko zeli vasu blizinu i zato vas pomno posmatra svakoga casa. Svidjate mu se, ali mu se jos vise svidjaju vase lepe i zdrave navike.  Stajete lepo i finansijski, ali cete i emotivno da se ostvarite.

 

JARAC

Kuda se nose vase reci i sta vas ceka kad  budu ispricane? Vi ne marite sta pred kime pricate, ali biste morali povesti racuna. Ne dajte sebi i o sebi govorkanja kao da ste beda, a vi samo zelite da se ogradite i tako sacuvazte novac. Samo iz razloga sto vas koristi prijatelj, pricali ste da nemate!

VODOLIJA

Vreme je da se desi jedna nova i jesenja ljubav! Ko vas ne bi voleo kada ste tako vredni i tako sposobni. Oduvek su ti koji nemaju , slepali se uz one koji imaju.  i  Tako ce neko i vas da prati, pa vidite zasto!

 

RIBE

Jesen ce uskoro poceti, a vi ste vec spremni.Period do zime ste  obezbedili, a da vam niko nece , i niko nije dao novac. Sve ste svojim trudom, radom i upornoscu uspli da ostvarite. Zato finnasijski stojite solidno.

 

Stranice: 1 2