Mlad mesec je za par dana i donosi promene:Vreme je da ovi znaci saznaju sta im sledi i kome se to sve menja u danima pred nama!

Mlad mesec je za par dana i donosi promene:Vreme je da ovi znaci saznaju sta im sledi i kome se to sve menja u danima pred nama!

9. rujna 2023. 0 By Lala

 

Vaga

Vage, Mlad mesec će naglasiti vašu kreativnost i odnose sa decom ili romantičnim partnerom. Ovo je vreme kada biste mogli osetiti snažnu potrebu za izražavanjem svoje umetničke strane ili dublje povezivanje sa svojim partnerom. Budite otvoreni za ljubav i igru, i dopustite svojoj maštovitoj strani da procveta.

 

 

Škorpija

 

Škorpije, Mlad mesec će doneti fokus na porodične odnose i dom. Ovo je vreme kada biste trebali razmisliti o promenama u svom domu ili porodičnom životu koje biste želeli da napravite. Možda ćete se osećati emotivno povezano sa svojom porodicom i želećete da provodite više vremena kod kuće.

 

 

Strelac

 

Strelčevi, Mlad mesec će naglasiti komunikaciju i odnose sa bližnjima. Ovo je vreme kada biste trebali raditi na poboljšanju svoje sposobnosti izražavanja i slušanja. Možda ćete imati važne razgovore sa braćom i sestrama ili sa prijateljima koji će vam pomoći da razjasnite neke stvari.

 

 

Jarac

 

Za Jarčeve, Mlad mesec će doneti naglasak na finansije i lične vrednosti. Ovo je vreme kada biste trebali pažljivo razmotriti svoje finansijske ciljeve i kako da postignete veću materijalnu sigurnost. Takođe, budite spremni da prepoznate vrednost sebe i svojih talenata.

 

 Vodolija

 

Vodolije, Mlad mesec će doneti naglasak na vaše lične ciljeve i ambicije. Ovo je vreme kada biste trebali pažljivo razmotriti svoje dugoročne planove i postaviti konkretne korake kako biste ostvarili svoje snove. Budite otvoreni za nove prilike i budite spremni da se prilagodite promenama.

 

 

Ribe

Za Ribe, Mlad mesec će naglasiti vašu intuiciju i duhovnu stranu. Ovo je vreme kada biste trebali više da se povežete sa svojom unutarnjom mudrošću i dubljim razmišljanjem. Možda ćete o

Stranice: 1 2