Nedelja,ponedeljak i utorak ce biti FANTASTICNI za ove znake zodijaka-PROBLEMI ce biti PROSLOST!

Nedelja,ponedeljak i utorak ce biti FANTASTICNI za ove znake zodijaka-PROBLEMI ce biti PROSLOST!

9. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase dileme ce poceti sa novom radnom nedeljom.Vreme je da se okrenete  napred i da tako idete za obavezama. Moracete ih slediti, jer je krajnje vreme da znate na cemu ste.Vase ce srce kucati zarom i takmicarskim duhom.

SKORPIJA

Vreme je da nekome pruzite sansu i da se okrenete razgovoru. Sa jednom ste osobom ostali nerascuscenih racuna, i sada je red da se okrenete  rzgovoru. Nema veze sto je vasa odluka jasna i definitivna, ali  ostvarite konacan razgovor na zapocetu temu.

STRELAC

Vasa ljubav koja vas je uvek mucila, sada ce biti prelepa. Bice kao da sanjate  i da vas  je samo obuzeo dugo  zeljeni san. Verujte da ce postati java i da ce vasi ljubavni problemi, od sada da budu proslost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Suvise ste zadovoljni da se ne biste radovali novim danima. Vreme je da vam bude bolje i da se radujete onome sto sledi. Normalno je da ocekujete da ce biti samo bolje.Naravno da cete i sami da tezite tome, i da se trudite iz dana u dan, da napredujete u svakom smislu.

VODOLIJA

Iznenadjenje koje sledi bice za vas kao grom iz vedrog neba. Od vas se ceka da pokazete  da niste ocekivali to, ali da se radujete.Ne znate kako da reagujete, ali cete se nekako vec snaci.Vreme je da vam krene na bolje.

RIBE

Dani koji slede zavise samo od vas. Vreme je da budete vedri i dobrog raspolozenja i tako cete nekako sve okrenuti u svoju korist.Imacete mnogo obaveza, ali cete se radovati zbog  onog sto sledi. Pred vama su prijatni dani.

Stranice: 1 2