DVA ZODIJAKA ce TOKOM JESENI stati na ludi kamen i iznenada PRED MATICARA!!

DVA ZODIJAKA ce TOKOM JESENI stati na ludi kamen i iznenada PRED MATICARA!!

10. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda se ne nadate nekim posebnim stvarima, niti velikim planovima. Vreme je da se vase misli usmere ka jednom  odredjenom cilju. Vas partner ce vas poceti da raduje i da vam iznosi neke skrivene planove. Bicete iznenadjeni.

SKORPIJA

I ne slutite da ce ova jesen da  bude jesen koja ce vam doneti jedno novo poznastvo.  Oseticete da cete se poceti zaljubljuivati kao nikada  pre. Pred vama su novi koraci koje morate  usmeriti  ka toj osobi.

STRELAC

Ovo ce biti jesen vaseg zivota, i postati vase najsrecnije godisnje doba. Vreme u kojem cete sresti, zavoleti i spojiti zivot sa osobom koju cete sresti. Bice to jedna luda ljubav koja ce vas poneti. I tokom jeseni odvesti  pred maticara, bez plana i nagovestaja unapred.

JARAC

Neko vas jako voli i zeli da vas povede ka novoj etapi zivota. Bicete iznenadjeni putanjom koje ce vam povesti, ali cete biti obradovani. Pred  maticara cete stati iznenada, ne planirajuci ludi kamen, ali ce se desiti na srecu  i vasu  i partnerovu.

VODOLIJA

Vreme je da se okrenete  ka novim  koracima i uzivate u dolazecim danima. Od vas se ceka da budete raspolozeniji, otvoreniji i spremniji na nove korake. Vas cilj je da se  okrenete u smeru  osobe koja vam daje poztivnu energiju.

RIBE

Vasa emocija ce biti  ono sto ce vas pokrenuti. Vreme je da se svim srcem okrenete ka jednoj  osobi. Ona vas je vec primila u srce i zeli vas zadrzati u srcu. Zato se okrenite   svom snagom ljubavi koja moze da traje i bude jos jaca i lepsa.

Stranice: 1 2