Bikovi moraju preci SA RECI NA DELA, Device smiriti BES, Vodolije prestati da SUDE DRUGIMA…

Bikovi moraju preci SA RECI NA DELA, Device smiriti BES, Vodolije prestati da SUDE DRUGIMA…

12. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Nemojte da gledate samo jednu stranu i da  gledate ili crno ili belo. Verujte da uvek postoji i druga tacka gledista. Zato pokazite toleranciju, umesto sto vladate odredjeno. Neko ce vam dati povoda da razmislite da li gresite ili ne?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste vi spremni da budete sa osobom koja je jaka i koja vam parira u svemu. Vama treba neko ko ce biti malo slabiji od vas. Volite da dominirate, pa cete morati  da trazite za sebe nekoga slabijeg.Ko ce vas pratiti kao senka.

STRELAC

Samo onaj ko vas voli moze biti daleko bolji od svih.Vama ce neko dati srce, i takva vam osoba treba.To je za vas covek vasih snova, a ne laskavac koji zivi za avanturu.Vas avanture ne zanimaju, no samo trajne veze podrzane postovanjem i tolerancoijom.

JARAC

Naivno verujete da postoji ljubav koja ce biti kao u romanima, ali ne postoji. Ljubav  je lepa sama po sebi, ali ste vi neke likove suvise idealizovali.Trazeci slicnog, nikako da se ostvarite i emotivno budete srecni. Okrenite se obicnim ljubavima, a ne onim likovima koji ne postoje.

VODOLIJA

Volite da se isticete i svoja misljenja stavljate ispred misljenja drugih.Stalno osudjujete druge, i vreme je da prestanete da sudite drugima. I vama ce mozda neko, pa vam nije pravo.Verujte da postoji gore neko ko ce svima po zasluzi, pre ili kasnije!

RIBE

Ne znate kako da smirite zaljubljeno srce koje hoce da se oda. Vi jos krijete osecanja a vreme je da se srede vase  misli. Pustite srcu na volju i sledite njegov put. Bolje je to, nego da gusite osecanja, pa mozda budete gubitnik!

Stranice: 1 2