Ovi zodijaci nemaju srece zbog GRESAKA koje su PRAVILI u PROSLOSTI!

Ovi zodijaci nemaju srece zbog GRESAKA koje su PRAVILI u PROSLOSTI!

12. rujna 2023. 0 By Admin

OVAN

Mada ste vi bice koje svakome zeli samo dobro, vas je sreca u zadnje vrijeme zaobilazila. Osoba ste koja nastoji svakome da pomogne , ali neke stvari koje vam se desavaju u zadnje vrijeme ni vi sami ne mozete sebi objasniti. Ono sto se vama trenutno desava je lako za objasniti. Mada nastojite da vodite jedan posten i ugledan zivot, i vi ste u prosloti pravili neke greske koje su druge ljude mnogo povrijedile.

Ni sami niste toga svijesni jer vi nikada ne bi nekoga namjerno uvrijedili ili mu nanijeli nesto lose. Nesvjesno ste napravili neke greske zbog kojih sada mnogo patite. Desavanja na poslovnom polju nisu kao prije, sada su postala samo gora. Naravno da ce to s vremenom doci sve na svoje, ali trenutno morate proci kroz period u kojem necete imati srece. Vi niste osoba koja drugima nanosi zlo, ali greske se u zivotu desavaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Na vama  se posebno istice vasa odgovornost. Osoba ste koja uvijek odgovara za svoej postupke i koja ne bijezi od istine. Vas poslovni zivot trenutno nije ono sto ste ocekivali. Mnogo gubitaka pravite, ali to inace nije pravilo. Uvijek nastojite da sve svoje obaveze posteno zavrsite, ali nesreca kao da vas prati u stopu. Da ste pravili greske u proslosti, toga ste svijesni. Mada nemate problema sa istinom, greske koje ste napravili ne zelite da priznate.

Vas prati nesreca na poslovnom polju jer vi nikada zbog svojih gresaka niste zazalili. Tjesite se time da svako u zivotu grijesi, ali vi ste sa svojom greskom povrijedili jednu dragu osobu. Sudbina to ne zaboravlja, mada vi to pokusavate. Proci ce i vasa losa sreca, ali put do prave srece je jos pred vama .

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2