Saznajte sta vas ocekuje na svim zivotnim poljima u naredna DVA MJESECA!

Saznajte sta vas ocekuje na svim zivotnim poljima u naredna DVA MJESECA!

12. rujna 2023. 0 By Maja

Majanski horoskop se razlikuje od klasičnog zapadnjačkog horoskopa, jer se bazira na drugačijim astrološkim principima. Ovaj horoskop koristi Majanski kalendar i tradicionalne simbole kako bi pružio uvid u budućnost. Evo šta vas očekuje u naredna dva meseca prema Majanskom horoskopu za sve horoskopske znake:

Imajte na umu da je Majanski horoskop više simbolički i duhovni, te ga ne treba uzimati doslovno kao klasične astrološke prognoze.

 

1. Pop (1. januar – 20. januar)

Naredna dva meseca će za Popa biti vreme unutarnjeg pročišćenja i introspekcije. Preporučuje se meditacija i rad na duhovnom razvoju. Obratite pažnju na svoje snove, jer mogu nositi važne poruke.

 

 

2. Uo (21. januar – 10. februar)

Za Uo, naredna dva meseca donose period kreativnosti i izražavanja. Bilo da se radi o umetnosti, pisanju ili drugim kreativnim poduhvatima, ovo je vreme da se izrazite. Podstiče se otvorenost prema novim idejama i iskustvima.

 

 

3. Zip (11. februar – 2. mart)

Zip će u naredna dva meseca biti fokusiran na komunikaciju i povezivanje sa drugima. Očekujte živopisne razgovore i nove društvene kontakte. Budite otvoreni za nove ideje i mogućnosti saradnje.

 

 

4. Zotz (3. mart – 22. mart)

Zotz će se naredna dva meseca suočiti sa izazovima vezanim za dom i porodicu. Preporučuje se pažljivo donošenje odluka u porodičnim pitanjima. Važno je izgraditi stabilnu i harmoničnu atmosferu u domu.

 

 

5. Tzec (23. mart – 11. april)

Tzec će u naredna dva meseca biti fokusiran na lični rast i razvoj. Ovo je vreme za učenje, istraživanje i proširivanje horizonta. Postavite sebi nove ciljeve i radite na ostvarenju svojih ambicija.

 

 

6. Xul (12. april – 1. maj)

Xul će naredna dva meseca provesti razmišljajući o svojim vrednostima i materijalnom blagostanju. Ovo je period za finansijsko planiranje i upravljanje resursima. Važno je da budete odgovorni prema svojim finansijama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2