OVI znaci sada PATE i razocarani su, ali USKORO NECE BITI TUZNI!

OVI znaci sada PATE i razocarani su, ali USKORO NECE BITI TUZNI!

13. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta hocete, niti sta biste odredjeno, ali cete morati naci neke prioritete.  Radno ste preumorni, a emotivno prazni, pa morate raditi na svom emotivnom polju.Lepi ste i zavodljivi, pa zasto ne biste voleli nekog ko vas zeli zavesti? izjasnite se, ucinite nesto!

SKORPIJA

Dovoljno ste zreli godima i zreliji prilikama kakve ste imali. I dalje se ponasate naivno kao dete, jer je vreme da se uozbiljite. Do kraja godine biste mogli sabrati sta vam je u prilog, i ko vas voli, a ko samo laska. Kad odvojite, shvaticete da ko vam nudi srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neciji vas pogled greje i kao magnet vuce ka sebi.Odgovorite mu, jer biste mogli da budete srecni. Vec se zaljubljujete a vidite da je zta osoba zaljubljena u vas.Dajte sebi oduska, prepustite se osecanjima i zivite za trenutke koji slede.

JARAC

Neko vas je povredio a vi se povlacite oprezno i tiho. Necete da psujete, da molite, niti da proklinjete. Neka vreme pokaze da ste ispravni u svemu, i da imate svoje dostojanstvo. Nece proci mnogo dana kada ce vas taj neko moliti za oprostaj.

VODOLIJA

Volite jednog bika ali ste uporno ljutiti na njega. Mada i on cuti od vas, vi ste se kapricirali da nikada necete progovoriti. Mozda biste oboje morali da pokazete toleranciju i da se okrenete jedno drugom.A ne da se ponasate kao mis i macka koji se mrze.

RIBE

Nema nicega sto do sada niste imali kao neku situaciju. Voleli ste i gubili, bili srecni i patili.Zato ce period pred vama da bude nista drugo sto ste vec videli. Obaveze ne smete zapustati, ali biste mogli nda povedete vise racuna  o svojim emocijama.

Stranice: 1 2