OVI znaci ce PRECI PREKO PONOSA jer ce SHVATITI da je LJUBAV  vaznija od svega!

OVI znaci ce PRECI PREKO PONOSA jer ce SHVATITI da je LJUBAV vaznija od svega!

14. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa emotivna idila bi mogla da bude i lepsa i bolja. Ono sto joj fali jeste vasa  stabilnost koju nemate.Stalno neka neodlucnost vreba da vas omete u sreci. Vreme je da ojacate i znate sta hocete, a ne da sada zelite jedno, a drugog dana nesto drugo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne nadate se, ali ste na putu koji vas moze odvesti novoj sreci. Resili ste se proslosti, mada vas ponos i vasa ljubomora, su bili glavni razlozi. Zato priznajte svoje greske, a ne da se nadate necemu, a da sa starim niste pomireni.

 

STRELAC

Vreme je novih koraka i vi ih  slobodno koracajte.Svesni ste svoje snage, pa  pokazitze da  je posedujete.  Njome ce posebno da bude odusevljen jedan jarac i da vas voli sto ste takvi. Vreme je da vam se priblizi.

 

JARAC

Jasno je svima da vam se svidja jedan strelac i da ga vec nosite u srcu. Opila vas je njegova lepota i snaga kojom zraci.Vreme je da budete spremmni za novi korak i da se priblizite, jer  i on oseca vase poglede.

 

VODOLIJA

Ne znate kako cete dalje i sta vas vodi onim danima koji su pred vama. Vreme je da se resite svog glupog i nepotrebnog ponosa. Vreme je da se vase srce  usmeri tamo gde ga ceka pogled onoga ko vas voli.Nema veze sto ste ljuti.

 

RIBA

Vreme je da budete krojac svoje sudbine i svoje srece. Cemu sve vase lepe osobine, kad one zamru pred vasim ponosom? Vreme je da shvatite da je ponos kriv sto trenutno niste srecni. Morate ga pogaziti i pokazati da znate  da cenite osecanja necijeg srca.

Stranice: 1 2