Ako ste rodjeni u OVIM znacima, znajte da ova sedmica moze da donese RAZOCARENJE i SUZE!

Ako ste rodjeni u OVIM znacima, znajte da ova sedmica moze da donese RAZOCARENJE i SUZE!

15. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Zasto da se srede vase dileme, ako cete i dalje kriti svoja osecanja? To vam sve dodje na isto. Vreme je da pokazete ono sto vam je na srcu, osobi kojoj je stalo do vas. Bas koliko je stalo i vama do nje.

 

SKORPIJA

Da ste zadovoljni, niste bas, ali sve su to sitnice. I oni najsrecniji imaju  svoje sitne brige, samo ih ne govore nikome. Mozda biste svoju trugu mogli da podelite sa jednom vagom.Verujte da biste nasli da ste vrlo slicni u mnogo cemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne znate sta biste morali, ali znate sta osecate.Jasno je da vam srce gori ljubavlju koja vas muci. Zato se osmelite kao i uvek ranije, i pridjite onome ko vam se svidja. Zasto da gusite svoje emocije, kada ih mozete pokazati jednoj osobi?

 

JARAC

Da ste na ivici snage, rado biste priznali jednoj ribi. Odavno i uporno tragate za njenom blizinom, a ona vam izmice. Budite malo hrabriji i pokazite da  je necete prepustiti nekom drugom.Vreme je da je vi osvojite.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav je nesto  sto nosite u srcu i nikako ne znate da iznedrite. Jedan rak zeli duel sa vama, a vi necete da se svadjate.Imate svoj ponos i vreme je da pokazete  da ga necete pogaziti zbog nekog ko ne zna da ceni vasa osecanja.

 

RIBE

Ako ste  i izbegavali jednoga jarca, sada vise necete moci. Vreme tuge ce ostati za vama, kao davno proslo vreme. Sledi vasa ljubav i uzajamno obozavanje. Jedan jarac ce uciniti sve da ga primite u svoje srce.  On je vas primio vec odavno.

Stranice: 1 2