IZABERI malu PTICU i saznaj VESTI:Jedna te UPOZORAVA da ODUSTANES od nekih ljudi!

IZABERI malu PTICU i saznaj VESTI:Jedna te UPOZORAVA da ODUSTANES od nekih ljudi!

15. rujna 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU MALE PTICE ROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku male ptice pod rednim brojem dva, nadate se svojoj drugoj sansi.Bolje receno, vi ste joj se nadali jer vas ona  vodi u srcu i znate da imate pravo na nju. Pre ili kasnije, vreme je da vam se ukaze i da ponovo zaigra vase srce.

Mada ste se nadali da ce vas bivsa da opet pogleda i da ucini sve da vam proba oprostiti neke sitne greske… Nece i zato je vreme da se okrenete na drugu stranu, da neko drugi bude vasa nova ljubav i ceo vas svet…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI SLIKU MALE PTICE BROJ 3

Vi koji ste izabrali ovu sliku male ptice, poid rednim brojem tri, jasno da ste umorni da se borite.Jedan vas prijatelj vam glumi dobrog prijatelja, a u stvari je lazan. Vase osecanje vas tako jasno pokazuje da morate da obratite paznju na njegovo ponasanje.

I ne slutite da vam glumi prijatelja  a zavodi vaseg prijatelja. Da se druzi sa vama a ustvari za vama prica i ogovara vas gde god stigne. Bicete vrlo neprijatno iznenadjeni kada vas vas zajednicki prijatelj upozori na njega.

Jasno da cete morati da odustanete od takvih ljudi, i takvog prijatelja  koji ima dva lica. Vasa sreca pa vas je dragi prijatelj upozorio da ga se resite i da zapecatite  prijateljsvo.

Stranice: 1 2