Koji ce znaci morati da slusaju glas svoga razuma ako ne zele da im neko slomi srce?!

Koji ce znaci morati da slusaju glas svoga razuma ako ne zele da im neko slomi srce?!

15. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate kuda sa svojim zahtevima i vreme je da ih pokazete. Gledajte da budu u granicama normale i da  budu vrlo realna. Nemojte da  se nadate nemogucem, ali  je vreme da ucinite za sebe ono sto ste u mogucnosti.

 

SKORPIJA

Vreme je  da poslusate glas razuma, ako ne zelite slomljeno srce. Zato ostanite razumni i prisebni, i dobro razmislite. Vreme je da  budete odlucni ali svoji, i ne dozvolite jednoj osobi da vas zavede.

 

STRELAC

Neko ce hteti vasu paznju a samo vi mozete da je  poklonite.  Zato paznju ne poklanjajte svima, posebno ne onim  sto vam suvise laskaju. Verujte da takvi samo remete vas mir, i zele avanturu sa vama. Vama je  zelja veza, a ne avantura!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Niste spremni na neke odredjene korake, a od vas se ocekuju.  Moracete da pratite svoje srce i da se  pokazete da znate da ga sledite. Pokazite sta vas  zanima i sta je vas  cilj. Ne smete biti   neodlucni, ali ipak  morate paziti sta vam je ciniti.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da  pokazete svoj stav i da se  dobro usmerite.  Moracete da nadjete svoj pravac i da znate sta vam je zelja, ali i kakve su vam mogucnosti. Pokazite da cete biti jaki i stabilni, ali da cete uciniti i sebi na volju.

 

RIBE

Vreme je za vasu ljubav jer neko ceka na vas. Vreme je da budete verni  svome  srcu  i da odgovorite na  ono sto vas zove. Neko vas je dugo obasipao  paznjom i pratio kao senka.Vreme je da budete odlucni i da mu uzvratite ljubav za ljubav.

Stranice: 1 2