LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU,16.SEPTEMBAR:Sjajan dan za nove ljubavne price!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU,16.SEPTEMBAR:Sjajan dan za nove ljubavne price!

15. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kuda biste i putevi vas zovu. Ukazuju vam na nesto sto sledi, a cega niste svesni. Od vase  paznje koju cete pokloniti  jednoj devici, zavise mnoge stvari. Srce ce vam kucati kao nikad, i dok je u ritmu ljubavi, cinite sve sto mozete.

BIK

Zelite da svoja obecanja pretvorite u svoja i partnerova radovanja. Zato ste spremni da cinite bas sve, kako biste ih sve i ispunili. Da ce vam biti lako nece, ali cim idete za zeljama srca, naravno da vam se sve mili. I tezi koraci ce delovati laksim!

 

BLIZANCI

Kao da ne znate sta biste, ali cete morati da odgonetnete.  Mozda ce samo jedan susret da osvoji vase srce i da ga ispuni milinom.Desice se bas ono sto ste sanjarili, i sto ce doneti ostvarenje vase najvece zelje.Zato ste srecnik zodijak!

 

RAK

Jako ste ponosni na neke situacije, cak i da ih ne brojite. One su zaista brojne, i vreme je da se pohvalite. Vi ste jako skromna licnost i ne treba da se razmecete svojom srecom. Ono koji se razmecu srecom, kasnije sakupljaju krhotine bola!

 

LAV

Vi ste navikli na sve i vase srce  j jako izdrzljivo. Tek ce se videti danas koliko je jako i mocno. Slede vam neke stvari koje necete moci da sagledate  bas kako mislite da ih gledate. Od vas se ceka da budete razumni.

 

DEVICA

Dan koji je pred vama, obecava lep provod. Sve je do vase pozitivne energije, i koraka koji vas gone napred. Sve dok vas nosi vasa lepa energija, bice i lepih  situacija. Na vama je da koristite ono sto mozete i sto vam se dopadne.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2