Narednih dana OVI ce znaci moci RECI da su DOBILI SVE o cemu su MASTALI!

Narednih dana OVI ce znaci moci RECI da su DOBILI SVE o cemu su MASTALI!

15. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Nemate vise vremena da se premisljate i da govorite  da biste nesto hteli, pa onda da odustajete. Vi ste ispucali sve svoje  sanse i svoje prilike da se odlucite. Mozda ste mogli biti srecni, ko zna! Izgubili ste necije poverenje, a bilo je ogromno.

SKORPIJA

Delujete kao neko ko je doneo veliku odluku i ko je stavio tacku na nesto. Da  li je to nesto trenutno, vas prkos i inat, ili je zaista vasa cvrsta volja? To sta je, i da li cete ostati pri svojoj odluci, ostaje samo da se vidi.

STRELAC

Odavno vam se svidja neko i mastate o ljubavi koja ce biti trajna. Bice vam ostvarena zelja i tako cete postati par za primer.Moci cete reci da vam se ostvarilo ono sto ste i mastali.I tako cete postati treci srecnik  ovih dana.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Od vas  se jedan lik  ogradio samo zato sto ste tihi i povuceni.Mada mu se svidjate  vise od svih, ipak vas ocenjuje kao nejakog suparnika za partnera.Jedna ce riba zeleti da dominira , pa cete njoj parirati u svemu.

VODOLIJA

Ne znate sta biste dalje i kako da vladate nad onim sto vas ceka. U moru obaveza, imacete i emotivne dileme. Neko ce vam izjaviti ljubav i to ce da vas hrani kao vazduh koji disete. Ne bi bilo lose da se i vi izjasnite u startu i pokazete sta osecate.

RIBE

Svakako da ocekujete priznanje ljubavi od strane jednog jarca.Vi ste pokazali sve sta ste imali reci, i priznali ste sta posecate. Sada je red da se srede misli i da konacno  znate na cemu ste sa njim. Zahtevacete da se izjasni.

Stranice: 1 2