Ovi ce znaci IMATI NAJVISE SRECE, i sve ce im biti na dohvat ruke!

Ovi ce znaci IMATI NAJVISE SRECE, i sve ce im biti na dohvat ruke!

15. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Radujte se novim koracima, i novim odlukama. Bas ti novi koraci ce da proizvedu  te nove odluke. Vreme je da se  okrenete ozbiljnim stvarima i  budete mnogo opusteniji.  Kad budete imali cilj, znacete  sta vam je ciniti.

 

SKORPIJA

Neko je  povredio vase srce a da ste se nadali najboljem. Sada se  osecate povredjeno, ali imate i strah od nove veze.  Vi ste zaljubljive prirode i uvek se vezete  previse. Zato vas i boli srce nakon duge veze koja nikako da uspe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Imate za cilj da osvojite jednu  ribu, ali vam ona stalno ide korak ispred vas. Kad pomislite da cete je stici, ona vam ispred nosa ode sa drugim. Ili budite mnogo uporniji i jasniji, ili odustanite od nemoguce  ljubavi.

 

JARAC

Slutite da vas ceka nesto lepo i vreme je da se i desi.Neko vam je zarobio i srce i misli, i osecate da mu pripada. Vreme je da se uverite i da  vam pripada   i srcem i dusom.Samo se  ceka da jedno drugome i priznate  da ste srodne duse.I budete treci srecnik vikenda.

 

VODOLIJA

Neko vas izbegava a to vidite sudeci po svemu. Odustanite i budite uporni da znate  da ste udaljeni kilometrima. Niti ce se moci naci vasa srca, niti sresti vase dv9ije duse. Ostajete udaljeni, zato se okrenite na drugu stranu, ka drugoj osobi.

 

RIBE

Znate da vas neko voli i da svim srcem tezi da bude sa vama. Vasa veza zavisi samo od vaseg srca i njegove odluke. Pokazite bar malo paznje i samilosti ka jednom srcu i osobi koja vas prati  kao senka.

Stranice: 1 2