Do kraja MJESECA: Blizanci ce DOBITI NOVAC, Raku ce se OSTVARITI ZELJA!

Do kraja MJESECA: Blizanci ce DOBITI NOVAC, Raku ce se OSTVARITI ZELJA!

16. rujna 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

POSAO

Dragi blizanci, pred vama je period u kojem ce vam sve polaziti za rukom kada je vas posao u pitanju. Necete imati razloga za brigu jer ce vam sve biti po volji. Sve sto pocnete, vi cete uspjesno zavrsiti. Zaista se malo ko moze sa vama natjecati kada su poslovni pregovori u pitanju. Vi cete postici nesto na cemu vec duze vrijeme radite. Naravno da novcani  dobitci nece izostajati. Vi cete dobiti velike novce u narednim danima, ali vi ste ih iskreno i zasluzili. Poslovna sreca vas prati i vi cete imati mnogo razloga za srecu. Vec dugo se nadte i zelite ovaj uspjeh, sada dolazi vrijeme da napokon uzivate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LJUBAV

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Dani koji su pred vama donose vam velike nesuglasice sa voljenom osobom. Imate osjecaj da vam partner nesto krije i to vm nece dati mira. Naravno da ce voljena osoba reci sve suprotno, jer ipak je u pravu. Previse ste sebi stvorili nervozu misleci da vas partner  vara, ali za to nemate nikakvog razloga. Ipak ta ideja vas ne napusta ivas partner ce biti mnogo razocaran da u opste na tako nesto i pomisljate. Mnogo toga je pred vama sto morate rijesiti sa voljenom osobom. Malo vise povjerenja sa vse strane ne bi bilo lose.

 

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Sreca u ljubavi bas nije mnogo pratila u zadnjem periodu. Zelite nekoga pored sebe kome mozete vjerovati, ali u drugu ruku ste mnogo sumnjicavi. I u periodu koji je pred vama nece biti nista drugacije. Vase sumnje vas sprecavaju da budete sretni.

Stranice: 1 2