OVA TRI ZNAKA CEKA velika SRECA U LJUBAVI do kraja meseca!

OVA TRI ZNAKA CEKA velika SRECA U LJUBAVI do kraja meseca!

17. rujna 2023. 0 By Lala

 

STRELAC:

Vi ste drugi po redu zodijak koji ce u narednom periodu biti najsrecniji. Potpuno je nevazno  na kojem polju, vazno je da cete uzivati u narednim danima. Sta je ono zbog cega ste patili u prethodnom periodu, sada cete biti srecni u tome u sledecem periodu. Budite radosni i sa dobrom voljom ocekujte povoljne okolnosti.

Mnogo ste se namucili da dodje do izrazaja vasa radna sposobnost. Zatirali su je drugi koji su bili malo sposobni, ali su imali veze i vezice u odnosu na vas. VBi ste poginjali glavu pred njima ali se niste predavali, samo ste zapinjali jace sa svojim rezultatima.Neko sa strane je budno pratio vasu marljivost, ocenio vasu natprosecnu sposobnost, i  resio da vas unapredi. Konacno vase znanje dolazi do izrazaja, a cak ce vam i doneti duplu zaradu.

Niko srecniji od vas, jer sada ne zavisite ni od koga! Radicete samostalno i davati ideje za nove projekte a dodeljen vam je status vodje jednoj grupi kolega!

Vas novi posao i ljubav koju imate, bice pravi spoj koji ce vas uvesti u novo zivotnom poglavlje!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK:

Vi ste treci zodijak od tri najsrecnija u ovom periodu.Mozda ste iznenadjeni svojim statusom srecnika, ali zna se da je uvek , treca sreca!

Tako ste i vi nakon puno losih dana, posle teskog perioda u zivotu konacno dosli do cilja.

Mada ste jako snazni fizicki, mentalno ste isto toliko slabi. Vama je sve islo losije u odnosu na druge.

Jednostavno se podesilo tako da krene losije nego sto treba, ili sto se ocekuje. Vase ljubavno polje je krenulo lose a mukotrpan rad nije davao neko resenje.Previse obaveza je stvorilo   od vas umornog i bezvoljnog coveka.

Ovih dana ce vam krenuti sve od ruke. Sve ce ici uzlaznom linijom. Uspesno ce teci sve vase radnje a tek polje ljubavi ce da zablista svom snagom. Bicete opcinjeni svojom novom vezom i ljubavlju koja ce vas oplemeniti. Uzivacete  u narednom periodu, kao da ste neko drugi, a i ostala zivotna polja, pokrenuce vasa  nova ljubav i sreca zbog nje!

Stranice: 1 2