OVI znaci ce JAKO PATITI zbog LJUBAVI jer zele osobu koja ih NE VOLI!

OVI znaci ce JAKO PATITI zbog LJUBAVI jer zele osobu koja ih NE VOLI!

17. rujna 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji bi sve dao za osobu koju iskreno zavoli. Uvijek ste bili na strani dobrote i nikada niste ni pomisljali na to da povrijedite ili da nesto ruzno kazete svom partneru. Vas bivsi partner je ipak do sada ucinio nesto sto vas je mnogo povrijedilo, i sto je na kraju i doprinjelo raskidu vase veze. Vi ste zodijak koji se zaista bori, neko ko uvije pokusava da pronadje iskrenu srecu, ali to vam ne polazi uvijek za rukom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Uskoro cete sresti jednu osobu i ludo se u nju zaljubiti. Sve cete ciniti kako bi skrenuli paznju na sebe, jer u tu osobu vi cete se zaljubiti na prvi pogled.

Vase srce je iskreno i nije naucilo da se sluzi lazima. Poslije odredjenog vremena vi cete priznati svoju ljubav, ali onanece biti uzvracena. Pred vama je velika tuga i bol, jer cete misliti da je ta osoba kao stvorena za vas. Ali to nece biti tako, jer pred vama je razocarenje vaseg zivota. Umjesto ljubavo dobicete suze i razocarenje kao nikada do sada. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti tugu , ali ne smijete tako lako da se predate.

Vi cete morati da nastavite dalje ,i  s vremenom vi cete i upoznati osobu vasih snova.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti jer vama je sudjena ljubav sa jednom drugom osobom. Pred vama je jedan tezak period, ali brzo cete shvatiti da od ljubavne srece necete odustati. Vi cete na kraju svoje snove ipak uspjeti ostvariti jer vama ce ljubavna sreca jos da pokuca na vrata i to ce biti prava ljubav.

 

Stranice: 1 2