Ovi znaci ce se moci pohvaliti da im je krenulo i DA SE ZELJA ZA ZELJOM ISPUNJAVA…

Ovi znaci ce se moci pohvaliti da im je krenulo i DA SE ZELJA ZA ZELJOM ISPUNJAVA…

17. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Pred vama je veliki zivotni period koji ce ici vama na ruku. Moracete da se trudite da budete hrabri i da svaku sansu koristite za sebe. Vreme je da se  srede vase emocije i da ucinite sve sto vam se pruzi.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka  da postanete  mnogo uporniji, nego ste bili.Ovo ce biti jako tezak zivotni period za vas, i vreme je da se izborite. Moracete da se sredite  i da budete  jos jaci, kako biste odoleli svim problemima.

 

STRELAC

Znate da je vasa ljubav  jedna vodolija, i vreme je da postane  stalna ljubav. Ta ljubav ce da traje  i vreme je da vam da svoje srce i da vam oda osecanja. Vreme kada ce se zelja za zeljom poceti ostvarivati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Ljubav je  vase sporedno polje, jer su vam obaveze velike. Od vas se ocekuje da sve postignete  jer ste ih mnogo nagomilali.Zato ce vas vas partner da  optuzi da ste  ga zapostavili.

VODOLIJA

Konacno cete se moci pohvaliti da vam je sve krenulo na bolje.Od vas se mnogi nisi nadali da cete oporaviti svoj zivotni tok ovog perioda.  Kada vam  sve bude krenulo, znacete da je doslo vasih pet minuta i da odlucite sta  biste samo za sebe.

 

RIBE

Vas smeh ce da  bude  ukras vaseg lica i vreme da se radujete.Neka svi vide da je vreme za vasu radost i vasu srecu. Od vas se ocekuje da pokazete da znate  da cenite ljubav jedne osobe. I da ste spremni da joj uzvratite svim srcem  i svom snagom svoje duse koja voli.

Stranice: 1 2