Saznaj kome ce jesen poceti PREDIVNO, a koji ce znak DOCEKATI SA SUZAMA i U LOSEM RASPOLOZENJU!

Saznaj kome ce jesen poceti PREDIVNO, a koji ce znak DOCEKATI SA SUZAMA i U LOSEM RASPOLOZENJU!

17. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako budete jasni sta zelite, moze vam biti porelepo. Vazno je da se opredelite i budete dosledni svojih odluka. one ce biti pracene vasim elanom i zeljom partnera da vas veza potraje. I da bude jos lepsa.

 

SKORPIJA

Ponasate se ne samo mocno, vec nadmocno.To mozda i urusava  vasu emotivnu vezu, jer ste uvek superiorniji.Time ste dominantniji u svemu, ato smeta partneru. Treba da ga volite a ne da se takmicite sa njime.

 

STRELAC

Vidite da je jedan bik daleko od vas, ali se trudite da vam bude blize.  U prvim jesenjim danima ucinicete sve da vam veza bude bolja.Vreme je da za vas prvi jesenji dani donesu prelepe stvari, ali samo ako se budete trudili dovoljno.

 

JARAC

Morate svoju losu vezu da pivedete kraju. Tako ce prvi jesenji dani da postanu uplakani i donesu vam bujicu skrivanih suza. Pocece vam loseg raspolozenja, ali ne znaci da ce vam cela biti takva.Slede neke neocekivanje situacije.

 

VODOLIJA

Imate svoje misli i osecanja i nikome ne date  da vam ih kvari, niti urusava. Volite nekoga, a i voljeni ste, pa vas srce vodi  napred. Ovih dana imate mali plan iznenadjenja, ali cete se radovati sto cete uspeti da iznenadite partnera.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vase srce voli i vreme je da se vasa ljubav u vezi i ucvrsti. Ako i vas partner oseca isto, cemu da duzite izlaske i hodanja? Mozda cete iznenada da stanete na ludi kamen, i da tako  iznenadite sve! I sebe, rodbinu i prijatelje!

Stranice: 1 2