Izaberi LJUBAVNO PISMO i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!

Izaberi LJUBAVNO PISMO i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!

18. rujna 2023. 0 By Maja

PISMO BROJ 2

Vama u zivotu velika ljubavna sreca nije bila naklonjena. U vasem zivotu su vladala razocarenja koja su vam lomila srce, ali vi nikada niste prestali da se nadate svojoj sreci. Jako vam je bitno da u zivotu postignete ono sto zelite jer vi ste osoba koja samo zeli iskrenu ljubav na svojoj strani. To je sve sto zelite jer razocarenja i suza vam je i previse. Ne zelite da tugujete vi zelite da buete sretni.

Do kraja godine vi cete upoznati osobu svog zivota. Pred vama je velika sreca jer vi cete upoznati osobu koja ce vas zivot promjeniti iz korijena.

Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koji ce sve da promjeni u vasu korist. Velika sreca vas ocekuje koja ce vam mnogo toga u zivotu omoguciti. Bicete sretni kao nikada do sada jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku ljubavnu srecu donijeti. Napokon cete na svojoj strani imati osobu koja ce vas iskreno voljeti i koja vas nikada nece razocarati.

 

PISMO BROJ 3

U vasoj vezi nije uvijek sve onako kako zelite ali vi se borite da vam sve krene na bolje. U vasem zivotu nije uvijek sve bilo jednostavno ali vi ste se sa voljenom osobom pronasli svoju mirnu luku.

Mnogo volite svog partnera i nikada necete dozvoliti da se bilo ko petlja u vasu srecu. U proslosti su se mnogi petljali i samo vam probleme i nesuglasice donijeli. Ali to vise ne dozvoljavate jer vi sa  voljenom osobom samo srecu u svom zivotu zelite.

Imate velike planove koje zelite da ostvarite jer vi ste osoba koja uvijek misli korak naprijed.

Zajednicki san ce se do kraja godine ostvariti i vi cete samo sretni biti. Uvijek ste znali da zajedno mozete sve postici jer nikada niste sumnjali u veliku ljubav izmedju vas i voljene osobe. Pred vama su desavanja do kraja godine koja vam samo dobro donose jer vi cete sa voljenim bicem ostvariti sve sto ste imali u planu.

Stranice: 1 2