Saznajte sta vam donosi jesen: BIK ce IMATI RAZLOGA ZA SRECU!

Saznajte sta vam donosi jesen: BIK ce IMATI RAZLOGA ZA SRECU!

18. rujna 2023. 0 By Maja

VAGA

Sreca napokon ulazi u vas dom. Probleme koje  imate na poslovnom polju, uspjeti cete da rijesite. Mnoge vase zelje ce se ove jeseni ostvariti.Vas poslovni napredak ce biti samo jedan dio vaseg uspijesnog perioda. Na polju ljubavi cete imati mnogo srece, posebno ako niste u vezi. Susret sa jednom osobom mijenja sve.

 

SKORPIJA

Polako ali sigurno dolazite u period u kojem vas mnogi problemi ocekuju. Navikli ste da vam mnogo toga polazi za rukom, ali to se na zalost uskoro mijenja. Poslovni problemi su pred vama koji ce vas kostati mnogo. I na polju ljubavi dolazi do nesuglasica koje ce postajati sve ucestalije. Sanse su tu da bi ove jeseni mogli ostati sami.

 

STRIJELAC

Poslovna sreca je pred vama koja ce vam donijeti velike novce. Postici cete edan poslovni dogovor koji ce biti od velikog znacaja. Pred vama je period u kojem cete v samo za srecu znati. I na polju ljubavi vam sve polazi od ruke.Sreca postaje vasa vjerna pratilja.

 

JARAC

Problemi koji vas ocekuju ove jeseni dovesti ce vas na rub ocaja. Pred vama je jesen koja ce od vas zahtijevati mnogo strpljenja,  posebno kada je vas posao u pitanju. Na polju ljubavi cete donijeti jednu odluku koja vam nece lako pasti.

 

VODOLIJA

Sreca vas prati na svim poljim vaseg zivota. Pored velikog poslovnog uspjeha, vas ocekuje i ljubavna sreca kao nikada do sada. Sreca ce tokom cijele jeseni biti vasa vjerna pratilja. Malo ko se moze pohvaliti sa toliko srece u jednom godisnjem dobu. Vi za probleme necete znati.

 

RIBA

Jesen vam donosi jedan veliki novacni dobitk o kojem ste uvijek sanjali. Napokon se ostvaruje jedan veliki san i vi od ove jeseni za probleme necete znati. Sreca vas prati i sa novcem kojeg cete dobiti mnogo toga se okrece na bolje. Nema sumnje da je ova jesen mnogo sretna kada se vi u pitanju.

 

 

Stranice: 1 2