Izaberi  KARTU I MADJIONICARA i saznaj sta ce konacno KRENUTI NA BOLJE u vasem zivotu!

Izaberi KARTU I MADJIONICARA i saznaj sta ce konacno KRENUTI NA BOLJE u vasem zivotu!

19. rujna 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 2

Vi koji ste uzabrali madjioniocara sa kartama, pod rednim brojem dva, poziva vas sebi.Poziva vas na svoju drugu sansu koju imate i koja vam je jako lepa. .Pruza vam se mogucnost da se volite i da budete bliski sa jednom  osobom.

Vi ste ves povredjeni i patite za bivsom, ali vam karte nisi pisale  ponovno vracanje vezi .Vreme je da se okrenete razumnim suituacijama koje vas vode i koje vas  mogu dovesti do toga da zbate sta  je realno i sta mozete ocekivati.

Vreme je da budete realni i da sagledate sta vam je ciniti. Karta broj dva obecava drugu sansu, ali vas upoorava da odbacite ljubomoru u ne dozvolite joj da vam sve pokvati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI MADJIONICARA BROJ 3

Vi koji ste uzbrali sliki madjionicara pod rednim brojem tri, vec se osecate  da vam se nesto sprema. Ne znate sta li je vreme da pokazete da ste zeljni malo ljubavi, samopostovanja i tolernancije sa strane partnera kao da je vas partner resio sa madjionicarem oslobodi od starta vase empocjie  i sad vas upozna sa svim delovima plana.

I onim sto vas ceka, malo po malo. Nece biri losea ko pokazete da ste spremni da odvojote vezu,vezu koja sledi da bude srcena, ali samo uz podrsku dva bica koja se vole.

Stranice: 1 2