IZABERI TAROT KARTU i saznaj sta te ceka do kraja meseca-RASKID ili PROSIDBA?

IZABERI TAROT KARTU i saznaj sta te ceka do kraja meseca-RASKID ili PROSIDBA?

19. rujna 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 2

Mnogo toga se desava u tvom zivotu sto ti trenutno ne pada lako.  Sa avojim partnerom si do sada postigao mnogo, ali u zadnje vrijeme tebe muce sumnje.Sumnje da ti partner nije vjeran ti ne daju mira. Osoba si koja je uvijek mislila samo dobro, ali prestao si da vjerujes svom partneru mada si se nadao da se to nikada nece desiti.

Ipak pokusavas koliko je to u tvojoj moci da ne mislis na najgore i sa partnerom trazis iskren i otvoren razgovor.

Ali sreca ti nazalost nije sudjena jer ti ces saznati nesto sto cete mnogo povrijediti. Pred tobom je naime saznanje da ti partner nije vjeran. Druga osoba je usla u njegov zivot i vama slijedi raskid koji cete mnogo zaboljeti.

Neces moci preci preko cinjenice da ti je partner bio nevjeran.

Do kraja mjeseca slijedi raskid , ali napokon ces i sve saznati. Karta pokazuje da tvoj partner vec duze vrijeme nije vjeran i to saznanje ce ti jako tesko pasti. Ali ti si jaka osoba koja je uvijek vjerovala u sebe. Ljubavi se ipak neces odreci, ti ces se i dalje velikoj ljubavi nadati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

KARTA BROJ 3

Karta koju si izabrao pokazuje da ce u tvoj zivot doci velike promjene. Kada je ljubavna sreca u pitanju, tebe ocekuje nesto predivno, a to je ljubav na prvi pogled. Mnogo toga ti nije u zadnje vrijeme polazilo za rukom, ali ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci. Sreca kuca na tvoja vrata, jer pred tobom je poznanstvo koje ce sve da promjeni.

Ti ces naime da sretnes svoju srodnu dusu, osobu koja ce tebe iskreno voljeti.

Sreca je na tvojoj strani i na tvojoj strani ce i ostati. Mnogo ces sa tom osobom postici, ali prava ljubav hje prosto takva. Vi cete zajedno imati mnogo srece i niko toj sreci nece moci da stane na put. Pred tobom je poznanstvo iz tvojih snova.

 

 

Stranice: 1 2