Evo ko ce VELIKOJ LJUBAVI SLOMITI SRCE zbog PROLAZNE AVANTURE!

Evo ko ce VELIKOJ LJUBAVI SLOMITI SRCE zbog PROLAZNE AVANTURE!

20. rujna 2023. 0 By Maja

VAGA

Uvijek ste bili iskreni prema vasem partneru, jer za vas je istina stub svake veze. Mnogo se volite i mnogo ste do sada zajedno postigli. Nesuglasice koje dodju vrlo brzo prodju, jer vi zelite harmoniju i ljubav u vasoj vezi. Zodijak ste koji je uvijek ocekivao samo iskrenost, ali vi cete vrlo brzo biti osoba koja ce slagati svog partnera.

Poslije manjih problema koje cete imati, vi cete potraziti utjehu u narucju osobe koja ce se sa vasim osjecanjima samo igrati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Necete se ni vi u tu osobu zaljubiti, ali prevara ce se desiti i vas partner ce sve saznati. Vrlo brzo cete se pokajati zbog svog postupka, ali vas partner vam nece moci oprostiti. Vi ste uvijek bili samo za istinu, i sa bolnom istinom cete se i morati suociti. Vas partner ce biti skrhan od boli, jer voli vas vise nego bilo koga na ovom svijetu.

Ipak vi svoju gresku necete moci ispraviti, i jedna velika ljubav ce se bliziti kraju.

Koliko god pokusavali da vam voljena osoba oprosti  to se nece desiti. Previse boli cete nanijeti nekome ko je vama slojepo vjerovao. Bicete tuzni i razocarani, ali sa svojom greskom cete morati nauciti zivjeti. Vas partner ce vas zauvijek napustiti.

Stranice: 1 2