Ljubavni horoskop za cetvrtak, 21.septembar: Bice ovo dan kada ljubav moze da pobedi i kada nekome stizu lepe vesti!

Ljubavni horoskop za cetvrtak, 21.septembar: Bice ovo dan kada ljubav moze da pobedi i kada nekome stizu lepe vesti!

20. rujna 2023. 0 By Lala

Cetvrtak ce biti dan kada sledi niz promena koje niko ne ocekuje. Vazno je znati da ce cuda da uslede.

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Danas je dan pun strasti za Ovnove. Možda ćete doživeti strastveni trenutak s partnerom ili vam stižu lepe vesti koje će uneti radost u vašu vezu. Budite otvoreni za ljubavna iznenađenja. Ako ste solo, mogli biste sresti nekoga kome ćete teško odoljeti.

Bik (20. april – 20. maj):

Vaša emocionalna stabilnost će vam pomoći da izgradite dublje veze danas. Partner će vas podržavati, a ljubav će cvetati. Ako ste solo, možda ćete upoznati nekoga s kim delite mnogo zajedničkih vrednosti.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

 

Društveni ste i komunikativni danas, što će vam pomoći da se povežete s voljenom osobom ili da upoznate nekoga novog. Ljubav je u vazduhu, iako se to može manifestovati kroz dublje razgovore ili iznenađenja od strane partnera.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Danas ćete osetiti potrebu da izrazite svoje emocionalne potrebe prema partneru. Budite otvoreni i iskreni u komunikaciji kako biste se osećali povezano. Ako ste solo, možda ćete privući pažnju osobe koja vas zaista razume.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi će danas biti puni strasti i romantike. Očekujte da vas partner obraduje nekim romantičnim gestom ili izjavom ljubavi. Ako ste solo, imate šansu da upoznate nekoga ko je spreman da vam pruži posebne trenutke.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Danas je važno da izražavate svoju pažnju i brigu prema partneru. Možda ćete morati da pređete preko sitnih nesporazuma kako biste očuvali mir u vezi. Ako ste solo, obratite pažnju na nekoga iz vašeg okruženja.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2