U narednom periodu ce doci do mnogo promjena u zivotima nekih znakova: Sreca ce ih pogledati!

U narednom periodu ce doci do mnogo promjena u zivotima nekih znakova: Sreca ce ih pogledati!

20. rujna 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Za Vage, ovo je vreme posebne harmonije i emotivne povezanosti. Očekuju ih duboki trenuci sa voljenim osobama, kao i prilike za umetničko izražavanje. Vage će osetiti snagu ljubavi koja će ih nositi ka još svetlijim danima.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije će proći kroz period ličnog procvata i transformacije. Ova faza donosi im prilike da se oslobode starih obrazaca i da krenu hrabro ka novim počecima. Snaga i odlučnost će biti ključevi njihovog uspeha.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će osetiti želju za istraživanjem i proširivanjem horizonta. Ovo je vreme kada će putovanja i učenje doneti novo razumevanje sveta oko njih. Strelčevi će se osetiti inspirisani da idu korak dalje u svojim težnjama.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će osetiti snažnu potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Ova faza donosi im priliku da ojačaju temelje svojih odnosa i finansijske situacije. Jarčevi će graditi dugoročne planove sa verom u budućnost.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Za Vodolije, ovo je vreme inovacija i društvenih promena. Očekuju ih prilike da utiču na zajednicu i da donesu pozitivne transformacije. Njihova hrabrost i originalnost će biti ključevi koji će otvoriti nova vrata.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe će procvetati u duhovnom smislu i pronaći dublje značenje svojih težnji. Ovo je vreme kada će intuicija i emotivna povezanost voditi Ribe ka ispunjenju njihovih duševnih želja. Ribe će osetiti snagu univerzuma koja će ih nositi ka svetlijoj budućnosti.

 

 

 

Stranice: 1 2