Astrologija nam pruža uvid u moguće tokove događaja i uticaje koji će oblikovati naše živote u narednom periodu!

Astrologija nam pruža uvid u moguće tokove događaja i uticaje koji će oblikovati naše živote u narednom periodu!

21. rujna 2023. 0 By Maja

Vaga (23. septembar – 23. oktobar):

Vage, ova nedelja je vaša vlastita sezona, obeležena introspekcijom i balansiranjem. Razmislite o svojim željama i ciljevima. U ljubavi, otvorite svoje srce za nova emotivna iskustva i budite hrabri u izražavanju svojih osećaja.

 

 

Škorpija (24. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, ova nedelja će vas inspirisati da delite svoje najdublje osećaje sa partnerom. Otvaranje srca će doneti dublje povezivanje. U poslu, saradnja sa kolegama će biti ključ za uspeh.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, ova nedelja će vas podsticati da radite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva sa voljenima. Budite timski igrač i delite ideje. Na ljubavnom planu, pokažite pažnju prema partneru kroz sitnice i zajedničke trenutke.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi, ova nedelja donosi prilike za kreativno izražavanje i oslobađanje svoje kreativne energije. Budite hrabri u izražavanju svoje jedinstvenosti. U ljubavi, pokažite otvorenost za nova iskustva.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, ova nedelja će vas podsticati da stvorite harmoniju u domu i porodici. Male promene mogu uneti velike pozitivne promene u vašem ljubavnom životu. U poslu, budite otvoreni za timsku saradnju i zajedničke projekte.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, ova nedelja će vas inspirisati da istražite dublje slojeve svoje duše. Introspekcija će vam pomoći da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem i sa partnerom na dublji način. Na ljubavnom planu, otvorite dijalog sa partnerom o važnim temama.

Stranice: 1 2