Ovna ocekuje SRECA, Jarca NOVA LJUBAV, a Vodoliju IZNENADJENJE…

Ovna ocekuje SRECA, Jarca NOVA LJUBAV, a Vodoliju IZNENADJENJE…

21. rujna 2023. 0 By Maja

Ova tri zodijka ce se pronaci u velikoj ljubavnoj sreci. Period koji je pred njima donosi im radost i srecu koju su iskreno zasluzili.

OVAN

ZA OVNOVE KOJi SU U VEZI:

Dagi ovnovi, period koji je pred vama donosi vam samo lijepe trenutke sa voljenom osobom. U zadnje vrijeme ste prolazili kroz manje probleme koji su vas ipak mnogo iscrpili. Mnogo ste se trudili da sacuvate vasu vez. Vi ste bice koje se je uvijek borilo za voljenu oosbu, pa cak i ako ponekad nije bila u pravu, vi ste bili tu da kazete da jeste. Imati vas za partnera je prava sreca i to vas partner itekako zna da cijeni. Mozda vam to ne pokazuje na nacin kako bi vi mozda to zeljeli , jer  vas partner je dosta povucena osoba. Ipak vi u njegovu ljubav nikada nemojte sumnjati, jer on vas voli cijelim srcem, mada to ponekad ne zna da pokaze.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Vi mozete da birate sa kim da udjete u vezu, li jos uvijek ste mnogo emotivno vezani za bivseg partnera. Ne brinite sreca ce vas jos stici.

 

JARAC

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Dragi jarci, vasa sreca sa voljenom osobom vam je velika sreca jer vi ste emotivno mnogo vezani jedno za drugo. Vasu srecu niko ne motze da narusi, jer vi ste previse toga zajedno prosli. Imali ste  i vi manjih problema, ali zajedno ste uspijeli sve da rijesite. Vas prati sreca i vi cete u narednom poeriodu samo sretni zajedno biti. Zivotne oluje vam  ne mogu nista, i to vas cini samo jos sloznijim i vise predanim jedno drugom. Razloga za brigu nemate, jer cete vi u danima koji su pred vama samo za srecu znati. Niko se u vasu ljubav ne smije petljati, to ste se davno zarekli. Svaku odluku donosite zajedno i to je kljuc vse uspijesne veze.

ZA SLOBODNE JARCE:

Vi ste vec dugo sami, ali do sada i nije bilo vrijeme za nesto novo. Trebalo vam je vremena da prebrodite sve sto vam se je desavalo u bivsoj vezi. Ali sada dolazi period u kojem cete vi upoznati svoju srodnu dusu. Osobu koja ce vas mnogo voljeti,  i koja ce postati vasa prava sreca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2