Vodolija srecna, Riba umorna, Strelac proklinje zivot  jer nema volje ni za sta…

Vodolija srecna, Riba umorna, Strelac proklinje zivot jer nema volje ni za sta…

21. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Narednih dana imate more obaveza, a dileme ostavljate po strani. Ne dajte da vas kopkaju i da se  okrenete od obaveza. Dok radite, budite koncentrisani, a kada dodje vreme za resenja, moracete ih doneti jasno i ditrektno.

 

SKORPIJA

Varate se kako razmisljate, jer deluje da ste jos uvek naivni. Naredni dani vam moraju doneti zrele odluke u kojima odlucijete samo vi. Zato pazite sta cete reci, sta hteti i sta preduzeti. Posledice ce biti samo vase.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ako morate da se borite za ljubav osobe, ne morate da se borite protiv svih. Pokazite da vam je stalo do odredjene osobe i izborite se za nju. Nemojte se ljutiti na kolege, na obaveze i zivot.Niste srecni u ljubavi pa proklinjete zivot! Borite se da budete.

 

JARAC

Morate ad obavite i neke kucne radinosti, pored svoga posla.  Zato se trudite da sa partnerom podelite deo obaveza. Jeste da ste prebukirani, ali  gledajte to sa lepse strane. Udvoje cete zavrsiti i brze, a i lepse je kada imate pomoc voljene.

 

VODOLIJA

Konacno idu stvari vama u prilog i bicete srecni. Taj osecaj srece ce vam grejati dusu, jer konacno da se ostvaruju vase male tajne.  Zaljubljeni ste u nekoga i docekacete da vam uzvrati ljubav za ljubav.

 

RIBE

Jako ste umorni od svega, ne samo od obaveza. Kao da vam je krenulo nizbrdo, pa ne znate ni kako da se ponasate. Nemate volje ni za sta, a zivot vas lomi kako stigne. Opustite se malo, sacuvajte nerve i razmislite da ce sve doci na svoje mesto.

Stranice: 1 2