Sa prvom jesenjom kisom JEDNOM znaku SUZE, dok Jarac VERUJE u LJUBAV jedne Vage…

Sa prvom jesenjom kisom JEDNOM znaku SUZE, dok Jarac VERUJE u LJUBAV jedne Vage…

24. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Da ste  na putu  odluka, tek cete da vidite. Mada ste uvek kolebljivi, moracete da se sredite, i da znate sta vam je ciniti. Neke kupne stvari cekaju na vasu cvrstu odluku. Kolebali se ili ne, moracete je doneti.

 

SKORPIJA

Vase srce mora da istraje  u nameri da se ogradi od jedne osobe. Od vas se ceka da budete odlucni i da jednom donesete stav koji cete podrzati.  Trebace vam snage u naredniim danima, ali je morate skupiti i biti jaki.

 

STRELAC

Da ste na kraju puta sa jednom osobom, to sluti vase srce a i sami vidite. Bice da vam je neizbezan kraj i da cete se radovati sto ste konacno stavili tacku. Mada kraj boli, bolji je nego da duzite nesto sto nema trajanje.

 

JARAC

Naivno verujete u ljubav jedne vage, a ona vas tera  iz krajnosti u krajnost. Vreme jeda se ona izjasni po pitanju emocija i da se odrede vasa osecanja.  Da li vas samo vara, zavodi i igra se sa vama?Na vama je da budete bistri i procenite kakve su joj namere!

 

VODOLIJA

Pokusavate da doprete do srca jedne osobe, ali nikako da  vas udostoji paznje. Mnogo ste pogresili prema njoj i sada vam je zatvorila put svome srcu. Nadjite nacina kako da sklonite prepreke. Trebace vam vise dana, nije lako oprostiti.

 

RIBE

Da ste svesni svojih situacija koje vam se namecu, jeste. Srecom da ste toliko trezveni da se  nosite sa svakom situacjom.I ovih dana cete morati biti borac da se izborite i ne dozvolite da vas bilo ko povredi. Cak, ni bilo sta, makar i bilo vazno.

Stranice: 1 2