Vaga srecna, Rak raspolozen, Ribe zeljne emocija i novog pocetka…

Vaga srecna, Rak raspolozen, Ribe zeljne emocija i novog pocetka…

24. rujna 2023. 0 By Maja

OVAN (21. mart – 19. april): Ovnovi će ove sedmice doživeti pojačanu strast i uzbuđenje u ljubavi. Otvoreni ste za nove avanture i spremni ste da izrazite svoje emocije na hrabar način. Ako ste u vezi, provedite vreme sa partnerom u prijatnom okruženju koje oboje volite. Samci mogu naići na nekoga ko će probuditi njihovu strast i interesovanje.

 

 

BIK (20. april – 20. maj): Za Bikove, ova sedmica donosi stabilnost i sigurnost u ljubavnim odnosima. Osećaćete duboku povezanost sa vašim partnerom. Otvorena komunikacija će vam pomoći da bolje razumete potrebe i želje jedno drugog. Ovo je dobar trenutak za deljenje zajedničkih interesovanja.

 

 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun): Blizanci će osetiti pojačanu komunikaciju i razmenu ideja u ljubavnim vezama. Razgovor sa partnerom će biti inspirativan i osvežavajući. Delite svoje misli i osećanja na otvoren način. Ova sedmica može doneti nova učenja o partneru i unapređenje vašeg odnosa.

 

 

RAK (21. jun – 22. jul): Rakovi će uživati u harmoniji i emocionalnoj bliskosti u vezi. Osećaćete se voljeno i podržano od strane vašeg partnera. Otvorite svoje srce i podelite svoje najdublje želje. Ovo je vreme za zajedničke planove i ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

 

 

LAV (23. jul – 22. avgust): Lavovi će procvetati u pažnji i obožavanju koje dobijaju od strane partnera. Vaša harizma će biti neodoljiva, privlačeći ljude ka vama. Otvorite se za romantične trenutke i izrazite svoje osećaje. Ovo je vreme za dublje povezivanje.

 

 

DEVICA (23. avgust – 22. septembar): Za Device, ova sedmica donosi fokus na praktičnu podršku i razumevanje u vezi. Budite tu za vašeg partnera na praktičan način. Razgovarajte o zajedničkim planovima i ciljevima za budućnost. Ovo će ojačati vaš odnos.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2