Dok jedan par PATI,Vodolija zeli da ih IZMIRI i SPRECI JARCA da PREOTME LJUBAV necijeg zivota!

Dok jedan par PATI,Vodolija zeli da ih IZMIRI i SPRECI JARCA da PREOTME LJUBAV necijeg zivota!

25. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se posvetite glavnoj ljubavi  svoga zivota.Vase srce cini sve da ucini jedan korak da bi se sve sredilo. Vas emotivni partner i vi patite zbog nemoguce ljubavi, a jarac vam uporno zeli da preuzme partnera. Sreca imate vodoliju za prijatelja, koja vam pomaze.

 

BIK

Kako ste snazni, da ste toliko vredni, mogli biste svasta. Ovako ste suvise   lenji i nezainteresovani, a morate biti zainteresovaniji. Vreme je da se  angazujete, jer vas ceka more obaveza.Ne odlazite, suvise ste nagomilali.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka  da budete jaci a ne tako nesigurni i predani slucaju.Delujete suvise pogubljeno i vreme je da se okrenete zivotu. Ako se tako ne date  snazi zivota, on bi vas lako mogao da pregazi.

 

RAK

Jedan je ovan ljubav vaseg zivota, ali ste sa njim u svadji. Oboje patite zbog sitnice i nije vredno pomena, a vec jedan jarac zeli da vas preotme za sebe. Vas zajednicki prijatelj vas ne da, pa stalno vreba kako bi oterala jarca iz vase blizine.

 

LAV

Zasto ne krenete dalje i ne zaboravite sta je bilo. Vase srce kuca od ljubavi koja je prosla, i koja se vise nece vratiti. Pomirite se da ste bili u vezi koja je nemoguca i koja nema vise sanse da se obnovi.

 

DEVICA

Vi zelite da uvek dominirate i da upravljate kako hocete. Navikli ste da vas svi moraju cuti i da je vasa rec glavna. Partneru smeta  to sto se ponasate tako i pred drugima. Oseca se manje vredno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2