IZABERI VILU i DOBICES SAVJETod nje-kako da VRATIS SRECU u SVOJ ZIVOT!

IZABERI VILU i DOBICES SAVJETod nje-kako da VRATIS SRECU u SVOJ ZIVOT!

27. rujna 2023. 0 By Maja

VILA BROJ 2

Mnogo si do sada u svom zivotu postigao jer ti si osoba koja se uvijek bori bez obzira koliko ti tesko ponekad bilo. Malo vise srece u tvom zivotu bi tebi itekako dobro doslo jer ti si osoba koja se trenutno bori sa velikim problemima. Posebno na poslovnom polju sreca je ta koja ti je potrebna. Mnogo toga zavisi od tvog poslovnog uspjeha, ali nikako da ti krene na bolje.

Vila koju si izabrao daje ti savjet da se fokusiras na ono sto je tebi bitno.

Ti previse cinis kako bi svi bili zadovoljni i sretni, ali na sebe ne mislis toliko. Sreca ce tebi doci kada pocnes da umanjujes pritisak na sebe,jer ne mozes  sve tako lako postici i svima ugoditi.

Moras da pokusas da umanjis svoj tempo, jer previse sebe dajes tamo gdje ne treba da te bude. Pred tobom je sreca ukoliko pocnes da se fokusiras na svoju srecu i kada prestanes da mislis sta ce neko drugi o tebi misliti. Bitno je da ti pocnes da mislis na sebe.

 

VILA BROJ 3

Sreca je tebi jako bitna, ali cesto i ti znas da pretjeras. Mnogo cinis kako bi ti krenulo na bolje, ali moras da pocnes i da mislis da zivot brzo prolazi.

Prestao si da uzivas u zivotu jer previse si fokusiran na poslovne obaveze. Naravno da su tvoj posao i novcana sreca jako bitni, ali ti moras da pocnes da zivis svoj zivot onako kako ti zelis.

Sreca ne kuca na tvoja vrata jer i sam kao da se plasis da nesto promjenis.

Ali upravo neke promjene moras da  napravis kako bi napokon bio sretan u svom zivotu. Pocni da se posvecujes  malo vise sebi. Posao je bitan, ali mnogo toga se je u tvom zivotu svelo samo na posao i novcane brige. Sreca ce pokucati na tvoja vrata kada pocnes da se fokusiras na sebe i ono sto tebe cini sretnom osobom. Sreca ce stici, ali i ti moras nesto da promjenis.

Stranice: 1 2