Pocinje jesen,i evo koji znaci ce tokom narednih meseci imati najvise srece…

Pocinje jesen,i evo koji znaci ce tokom narednih meseci imati najvise srece…

27. rujna 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da budete mnogo odgovorniji i da se drzite svojih reci. Nemojte da zurite sa obecanjima i da se  zapetljavate u sopstvenu mrezu. Prvo razmislite, pa onda recite, a ne da obecavate a ne ispunjavate, pa smatraju da lazete.

SKORPIJA

Ako ste ikako   u moci, ostanite pri svojim odlukama.Budite cvrsti i nemojte da ih pogazite, jer to vise ne biste bili vi. Sebe biste osudili, ako biste poklekli, a neko to jedva ceka. Od vas zavisi kakva ce vam biti jesen.

STRELAC

Ako vase  srce  moze  da zauzme  odredjeno mesto u srcu jedne  ribe, sve ce biti bolje. Nikako da  se nadate odredjenom koraku, ali ako bi vas neko prihvatio, vi biste bili srecni. Mozda i drugi srecnik jeseni, ako vas riba prihvati, a hoce!

JARAC

Vas odredjeni stav da se drzite po strani, daje vam odresene ruke.Delujete samo  kada je bezbedno za vas i kada necete ni povrediti, ni biti povredjeni.  Tako ce vasa sreca da bude daleko, ali morate znati da nekada morate i rizikovati da biste je ostvarili.

VODOLIJA

Vasa ocekivanja su daleka, ali mozda ne toliko kako vi mislite. Od vas se ceka  da budete  daleko odlucniji nego sto ste trenutno. Moracete da poradite na odredjenim stvarima  koje se ticu daljih koraka.Mozda i nekih sudbinskih pitanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ocekujete  da jedan strelac bude deo vaseg srca, jer ste i vi njegovog. Vase su nade minimalne, a ne znate da cete sa strecem uskoro biti par. Ne samo par kojem je na pomolu ljubav i nova veza, nego i srecnik  jeseni, bas zbog nenadane srece i ostvarene zelje.

Stranice: 1 2