TAROT KARTE-IZABERI jednu i PRIVUCI SRECU u svoj zivot:Ona koja te PRIVLACI ce ti OTKRITI kako!

TAROT KARTE-IZABERI jednu i PRIVUCI SRECU u svoj zivot:Ona koja te PRIVLACI ce ti OTKRITI kako!

27. rujna 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 2

Ti si neko ko se iskreno bori za svaku mrvicu svoje srece. Uvijek si to cinio jer nisi naucio da se oslanjas na druge ljude. Vjerujes u sebe i pokusavas da se izboris za sve sto ti je u zivotu bitno.

Problemi na poslovnom polju te prate, i to je nesto sto ti pravi veliki nemir.

Mnogo se brines ali pokusavas da se izboris kao sto si naucio. Problem je samo sto previse svog truda ulazes za nesto sto ti ne donosi uspjehe koje zelis. Ukoliko zelis srecu moras da naucis da cijenis svaki sekund svog rada i truda. Sreca ce tebi stici, ali i sam moras da pocnes da cijenis sebe.

 

KARTA BROJ 3

Nije uvijek u tvom zivotu sve bilo onako kako si zelio, ali ti si uvijek znao kako da se izboris bar za jedan dio svoje srece. Uporna si osoba koja nikada ne odustaje jer ti zelis da postignes malo vise u svom zivotu. Osoba si koja takodjer previse cini za druge, jer ti vrlo brzo zaboravis da mislis na sebe i ono sto tebe cini sretnom osobom.

Ti si neko ko zeli srecu, ali ta sreca ti okrene ledja jer previse svoje srce dajes tamo gdje mu nije mjesto.

Uciniti nesto lijepo za druge je predivna gesta, ali to kao prvo moras sebe da stavis na prvo mjesto. Osoba si koja ce uvijek pomagati drugima, ali usredoci se prvo na sebe i svoje ciljeve. Sreca ce tebi doci, ali i ti moras da se boris vise za sebe. Uvijek pomozi drugima, ali ne  cini to na svoju stetu. Sreca ce stici jer karta pokazuje velike promjene na bolje.

Stranice: 1 2