Ovi zodijaci nece moci odoljeti PRILICI koja ce im se pruziti-VELIKE su SANSE da ce biti PREVARENI!

Ovi zodijaci nece moci odoljeti PRILICI koja ce im se pruziti-VELIKE su SANSE da ce biti PREVARENI!

29. rujna 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi vazite za osobu koja uviejk o svemu dobro tazmisli prije nego sto se upusti u nesto novo. Vasa poslovna situacija bi trenutno mogla biti mnogo bolja, ali vi se borite kako znate i umijete.

Vrijedni ste mnog u to nema sumnje. Borite se kako znate jer vam je nocav itekako potreban. Sve svoje obaveze rijesavate na posten nacin i mnogo ste skromni jer vi sebe ne cijenite dovoljno..

Uvijek mislite da mozete uraditi bolji posao, mada vi svoj posao obavljate fantasticno. Vama drugi samo mogu zavidjeti na vasoj upornosti, ali vi ste svoj najveci kriticar.

Mozda ne postizete mnogo, ali to nie razlog da sumnjate u sebe. Vase sumnje ce jednoj osobi biti posebno privlacne. Ona ce vam obecati posao u inostranstvu koji ce vam donijeti velike novce.

Naravno da sve to kosta, pa tako i ponuda koja ce biti ped vama. Ta osoba ce vam traziti novac kako bi vam obezbjedila posao koji vam je potreban i koji sa sobom donosi veliko bogatstvo.

Veliki oprez mora biti pred vama, jer ukoliko pristanete da platite za taj posao vi svoj novac niakda necete dobiti nazad. Da zlo ne bi bilo manje, vi necete dobiti ni poso koji vam je obecan.

Osob koju cete sresti zeli samo vas novac, posao vam ona ne moze pruziti. Sanse su velike da cete biti samo prevareni i razocarani.

Uvijek ste donosili odluke poslije dugog razmisljanja, bitno je da ovaj put duplo vise razmislite kome cete vjerovati.

 

 

 

 

Stranice: 1 2